Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

TANDEM LETOVI

Paragliding škola za početnike i rekreativce uz instruktora.

Najjednostavniji način upoznavanja i doživljavanja parajedrenja, a da pri tome nemate nikakvo znanjei iskustvo o tome, je da poletite s nekim od naših iskusnih i licenciranih tandem pilota, dakle uparajedrilici za dvoje

Prema prethodnom dogovoru s nama, trebate samo doći na dogovorenu lokaciju i u dogovoreno vrijeme.

Za lokaciju najčešće odabiremo Japetić u Samoborskom Gorju, ali moguće je dogovoriti se i za drugi teren, kao npr. Tribalj kod Crikvenice, Ravnu goru kod Trakošćana ili dr. Letite s iskusnim i licenciranim tandem pilotom koji za vas ima pripremljenu opremu.

Tandem let možete unaprijed preliminarno dogovoriti za određeni datum, ali ako vremenski uvjeti budu nepovoljni (što možemo saznati 2-3 dana unaprijed), odgađa se za naredni termin.

 

Dobro je da od vlastite opreme imate visoku obuću te odjeću dugih rukava i nogavica prilagođenu  trenutnoj temperaturi zraka. Važno je napomenuti da mogućnost parajedrenja ovisi o vremenskim uvjetima pa je potrebno na vrijeme kontaktirati nas radi provjere meteorološke situacije i, u skladu s tim, mogućnosti letenja za određeni dan.

Ukoliko nekome želite pokloniti tandem let parajedrilicom, zgodna je mogućnost koju nudimo kao poklon-bon.

Kontaktirajte nas radi dogovora kojoj osobi treba pripremiti poklon, a mi ćemo pripremiti poklon bon koji vrijedi godinu dana od uručenja, a let se dogovara prema raspoloživom vremenu osobe kojoj se poklanja i raspoloživom vremenu pilota, a u skladu s vremenskim uvjetima.

PRIJAVITE SE

Prijavite sebe ili poklonite let. Ispunite formu i javite nam se